И аз такива сложих на моята, от Италбулком, 40 лева...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за тампони на стабилизиращата щанга
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПликче на боклука, не съм го съхранил. Ето тампоните дето съм купил и поставил вече!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДай парт номер на Алфа по Епер тогаваAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеОЕ 60680150
И номерът, който си дал, е на цялата стаб щанга комплект. Сега има нов номер 51754198 TORSION BAR и струва по епер 163 евра
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНЕ ОЕ
И номерът, който си дал, е на цялата стаб щанга комплект. Сега има нов номер 51754198 TORSION BAR и струва по епер 163 евра
И двата номера са валидни и под тях се продава и щанга и тампони....Да първия е до 2004 г. но не значи,че не е валиден.Това,че не си осведомен добре е твой проблем
И стига с тоя ePER има и други места с информация но явно ти не знаеш
И щангата струва оригинална OE-номер 51754198 120€
Хайде лек денAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПликче на боклука, не съм го съхранил. Ето тампоните дето съм купил и поставил вече!
И не може да си купиш тампон опакован от Фиат, колкото и да се мъчиш да го извърташ стил изхвърлих си опаковката.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеИ аз такива сложих на моята, от Италбулком, 40 лева...
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНие тук го изписваме така OE-Nummer !!!
И двата номера са валидни и под тях се продава и щанга и тампони....Да първия е до 2004 г. но не значи,че не е валиден.Това,че не си осведомен добре е твой проблем
И стига с тоя ePER има и други места с информация но явно ти не знаеш
И щангата струва оригинална OE-номер 51754198 120€
Хайде лек ден
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеКак 40 лв. за два тампона, нали ти казах че от Типо 1.6 се слагат и драмата приключва. Комплекта е 10. 80 лв.
Comment
-
Само където ладовите слагаш и забравяш, а тези след 6 месеца отновоDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИталианец, хубаво е, че ни развеселяваш с твоите наперени писания. Я отиди в сервиз на Алфа, ама истински (там ги имате) и ги питай
Купувам си частите от търговец упълномощен от Алфа-Фиат-Ланча . После отивам до най близкия сервиз да ми ги сменят това което аз не мога сам.
И въобще не пиша наперено а самата истината !
Не тук да ми се появяват зрънца с тези мнения за тези от Лада тампони.....това ми били хора обичащи марката.Не просто купувате Алфа понеже е най евтиния курник на пазара. Разбира се не всички но 90%
Знам,че има такива дето си купуват оригинални части но си траят или въобще не се занимават да спорятAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСамо където ладовите слагаш и забравяш, а тези след 6 месеца отново
Eдин приятел ме подведе, понеже той си сложи оригинални преди 4-5 години и още не са се разтропали.
Не знам от какво зависи, сигурно от начина на монтаж?
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНяма за какво да ходя до сервиз на Алфа
Купувам си частите от търговец упълномощен от Алфа-Фиат-Ланча . После отивам до най близкия сервиз да ми ги сменят това което аз не мога сам.
И въобще не пиша наперено а самата истината !
Не тук да ми се появяват зрънца с тези мнения за тези от Лада тампони.....това ми били хора обичащи марката.Не просто купувате Алфа понеже е най евтиния курник на пазара. Разбира се не всички но 90%
Знам,че има такива дето си купуват оригинални части но си траят или въобще не се занимават да спорят
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:16 ----------
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеГледах ги и ладовите боклуци, не ми харесаха, обикновена гума са.
Оригиналните за алфа имат кевларена оплетка отвътре.
Затова си купих от вторите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕ, оригиналните тампони са само комплект със щангата. Приеми го и си затрай. А ОЕ тампоните са ден до пладне общо взето. Я си обясни защо Алфа не продава само тампоните?
И като не е кевларена кажи на човека какво е за да знае пък и другитеLast edited by eproHD; d.m.y г., 15:40.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЯ си обясни защо Алфа не продава само тампоните?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment